Events vinden het hele jaar door plaats, zowel in de open lucht als in een binnen locatie. Vaak is er veel werk te verzetten en kunt u wel een handje, of een set vorken, gebruiken. Heeft u een evenement, beurs, tentoonstelling, concert of festival gepland en wilt u een heftruck (of magazijntruck) huren, dan zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden.
Tekst

Wat moet er verplaatst worden?

Denk aan de verschillende soorten en gewichten van de ladingen die u wilt verplaatsen en het tijdsbestek waarin u ze moet verplaatsen. Is één heftruck genoeg? Heeft u verschillende soorten voorzetapparatuur nodig voor verschillende soorten ladingen?

Wat is de hoogte van de locatie?

Een van de belangrijkste vragen! Controleer of er hoogtebeperkingen zijn. Moet de heftruck bijvoorbeeld onder deuropeningen door kunnen of zijn er hoogtebeperkingen bij ingangen? Kijk naar het traject van waar de truck wordt uitgeladen tot waar hij wordt gebruikt, voorziet u problemen?

Road tour?

Zijn er meerdere evenementenlocaties? Geen probleem, Motrac levert trucks in heel Nederland. En is een truck niet voorradig, dan kijken we bij onze buurlanden en helpen we u alsnog graag verder!

Heftrucks op een event
Tekst

Is de juiste energiebron beschikbaar?

Onze trucks kunnen worden aangedreven door elektriciteit, gas, diesel en zelfs HVO en komen volgetankt aan. U moet echter wel controleren of er energievoorzieningen op locatie zijn, om ervoor te zorgen dat u in beweging blijft!

Veiligheid voor alles

Al onze trucks kunnen indien nodig worden uitgerust met extra veiligheidsvoorzieningen. Zwaailampen, veiligheidslichten, achteruitrijalarmen en nog veel meer - vraag er naar bij de verhuurafdeling!

Levering

Controleer of de locatie die de trucks in ontvangst neemt een sluitingstijd heeft voor leveringen. Meestal leveren we een werkdag voordat de truck nodig is voor een evenement - is er een veilige plek om de truck achter te laten? Hoe is de beveiliging geregeld?

Wat als er iets misgaat?

Als u trucks van ons huurt, krijgt u voor de duur van de huur een verhuurcoördinator toegewezen. Hij of zij is uw aanspreekpunt in het onwaarschijnlijke geval dat er iets misgaat.

Wacht niet te lang!

Neem contact met ons op zodra u weet dat u een truck nodig heeft! Hoewel we flink wat trucks op voorraad hebben, geldt: hoe sneller u de truck met eventueel benodigd voorzetapparatuur kunt reserveren, hoe sneller u kunt ontspannen in de wetenschap dat dit deel van uw project helemaal in orde is.

Bekijk welke verhuurtrucks wij beschikbaar hebben

Of u nu een elektrische pallettruck nodig heeft voor een tentoonstelling of een heftruck voor een concerttour in de Arena – onze Motrac Verhuurafdeling maakt het mogelijk - kosteneffectief en met slecht een paar klikken geregeld.